Om os

Gospelkoret Oikos er et ungt kor, der øver i Ansgarkirken i NV og tæller ca. 30 glade gospelsangere. Koret har eksisteret siden 2004 og ledes i dag af vores energiske og super skønne korleder Randi Bech Højgaard i tæt samarbejde med vores dygtige pianist Johannes Skjelbo.

Korets værdier er sammenhold, glæde, venskaber og en fælles lyst til at synge gospel i alle afskygninger. Vi synger alt fra gammel syd-stats-gospel til moderne acapella numre og alt derimellem. Vi har ambitioner om hele tiden at blive bedre og derigennem at give både os selv og vores publikum en fed gospeloplevelse!

Oikos forsøger at holde mindst en koncert hver sæson – en forårskoncert og en julekoncert. Derudover tilstræber vi løbende at deltage i velgørenheds-arrangementer. Se mere under historie.

Gospelkoret Oikos er en aftenskole og folkeoplysende forening under Københavns Kommune og Dansk Oplysnings Forbund. Koret synger gospel, men det er ikke et krav for korets sangere, at de er tilknyttet en bestemt kirke, trosretning eller på anden måde er religiøse. Du er velkommen hos os, uanset om du er troende, søgende eller ateist med hang til god gospelmusik!

 

Nye indlæg