Historie

Gospelkoret Oikos startede op i januar 2004 ved Maj-Lis (dirigent) og Esben (pianist). Da Maj-Lis og Esben fra sommeren 2010 flyttede til jylland, var et skift af dirigent og pianist en nødvendighed. Siden da er vi blevet ledet af Randi Bech Højgaard, der har de samme gospelværdier, som koret blev født med. Hun samarbejder med Johannes (pianist) om korets kreative udvikling.

Gennem korets levetid har vi samarbejdet med forskellige organisationer og vi vil fortsat have fokus på, at vi i koret skal have så mange og forskelligartede oplevelser som muligt.

Blandt andet har vi de seneste år lagt korstemmer til nummeret “Frit Fald” med rapperen Mund de Carlo, deltaget i Gospel Aid 2014. I 2015 deltog vi i en støttekoncert for Dansk Folkehjælps Julehjælp i Ansgarkirken i Københavns Nordvestkvarter og sang nationalsangen til Final Four Volleyball pokalfinale i Frederiksberghallen. 2016 stod på en masse bryllupper, en støttekoncert for Reden på Vesterbro, og vores egen forårs- og julekoncert. Vi har masser på programmet i 2018 som vi glæder os til at åbne op for løbende her på siden.

Tidligere samarbejde/deltagelse:
Arrangement med fangekoret i Vridsløselille Statsfængsel – 2009
Gospelsang på Diakonissestiftelsens Hospice – 2009
Hjemløsearrangementet Folkemiddag i Kristuskirken – 2010
Sex og Samfunds “Sign of Life”- kampagne – 2011
Gospel Aid – 2012 og 2014
Projekt Gjaestebuds 10 års fødselsdag – 2013
Løbende samarbejde med Ansgarkirken

Koret har modtaget undervisning fra:
Claes Wegener – Komplet Sangteknik
Nadja Kalnæs – Komplet Sangteknik
Sara Cipa Møller Pape – Baobab Singers
Peter Francis – The Jabez Family
Sara Boesen – Rytme og bevægelse

 

 

Nye indlæg