Syng med

Vil du synge med os?

Læs hvordan det foregår herunder.

Efterårssæsonen 2018

Oikos øver hver mandag fra 19.00 til 21.00 i Ansgarkirken i NV.

Vi starter ny sæson den 27. august 2018 og de to første øvegange er åbne for nye medlemmer. Her kan du komme og se, om koret er noget for dig.

Nye medlemmer bliver efter de åbne øvegange bedt om at aflægge en uformel stemmeprøve for korlederen og pianisten. Stemmeprøven kræver ingen forberedelse, du skal bare møde op med godt humør og synge med!

En typisk “Oikos-øver” starter med opvarmning for både krop og stemme og fortsætter ellers med humør, hårdt arbejde og masser af succesoplevelser i musikalsk fællesskab.

Oikos’ korsangere er engagerede, energiske og møder op hver mandag med åbne sind, klar til at kaste sig over nye udfordringer. For at forberede os fra gang til gang optager vi og deler vores øvemateriale på lydfiler, hvilket også kan være en hjælp til at følge med, hvis man en enkelt gang er nødt til at melde afbud til en øver.

Det koster 800 kroner for en sæson. (Der er mulighed for tilskud, hvis du er bosiddende i Københavns Kommune og modtager SU, arbejdsløshedsunderstøttelse eller kontanthjælp). 

Nye indlæg